Hos LINDBAEK er du altid i gode hænder

LINDBAEK er behandlinger og hudplejeprodukter udviklet til dig, der ønsker at passe på dig selv og naturen.


Baggrunden for LINDBAEK udspringer af lyst og vilje til at tage hensyn til – samt arbejde med, naturens egne helbredende og opbyggende ressourcer. Min virksomhedsfilosofi tager udgangspunkt i respekt og omsorg for det oprindelige, det rene, det ærlige, i kilden – udfra et ønske om at alting gror, udvikler sig, kan heles, blive bedre, skønnere, smukkere.

LINDBAEK ejes og drives af mig, Mikel Sonni Lindbæk. Jeg er uddannet og lægeeksamineret kosmetolog og har arbejdet i skønhedsbranchen siden 2005 bl.a. som underviser og behandler på den velrenommerede Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød. Jeg har arbejdet på Skodsborg Kurhotel og Spa som behandler og Duty Manager. I hele perioden har jeg haft tilknytning til såvel Ole Henriksens filosofi som hans produkter.

"Mikel Sonni Lindbæk udstråler en naturlig ro, og man føler sig fuldstændig afslappet og tryg i hans selskab. Både i krop og i hoved. Det er bare at læne sig tilbage, slippe kontrollen og nyde stedet, atmosfæren og selskabet."

Jeg deler desuden gerne ud af min viden, om de sidste nye trends og resultater, indenfor hudpleje og produkter. Du kan til enhver tid spørge mig om alt, der har med dig, din hud og sundhed at gøre. 

Følg mig og LINDBAEK her  


LINDBAEK er historien om gode forbindelser  

Lind er et træ, der har vokset i Danmark de sidste 7500 år. Med hjerteformede bladeLIND  

Træets blomster, der dufter aldeles skønt, bruges i den alternative medicin til at styrke immunforsvaret og har desuden en beroligende effekt på fx bronkier.

Lind er også kærlighedens og glædens træ – og i den nordiske mytologi, var det kærlighedsgudinden Frejas træ. Men træet har, pga. dets knudrede stamme, også været basis for en masse grumme historier deriblandt den om lindormen, der åd mennesker. 

BÆK

Bæk er vand, der – efter det har samlet sig fra et væld af mindre kilder, strømmer videre, løber nedad, bliver til mere, en å, en flod og videre ud i et hav. En bæk er også strømninger, bevægelse, fart og målrettet fremdrift. 

Vi mennesker består af 75 % vand. Så vand er en livsbetingelse. En nødvendighed for vores videre beståen. Vand har en rensende effekt. Både i vores indre og på vores ydre. 

LINDBAEK

Lindbaek forbinder sundhed og nydelse med omsorg og kærlighed – og sikrer, at sundhed, liv og glæde strømmer frit og uden besvær. Lindbaek sikrer sammenhæng mellem ressourcer, vækst, udvikling og mål, uden at ødelægge og uden at bryde båndet til naturen. 

LINDBAEK holder til i smukke lokaler på Rundholtsvej 28, 5. nr. 2, Islandsbrygge i København, tæt på p-muligheder og offentlig trafik.