Giv din krop en ordentlig behandling

Hos LINDBAEK er der god tid til at nyde de skønne behandlinger baseret på viden, erfaring og 100 % kvalitetsråvarer. Se mere om de enkelte behandlinger og muligheder herunder: 


 

Dybderens af ryggen, ca. 45 min. PRIS: 495,-

Jeg starter med, at rense din ryg i min fantastiske body wash.
Herefter bruger jeg min effektive body scrub, så jeg kan fjerne de døde hudceller og gøre huden blød og smidig. Så går jeg i gang med at dybderense din ryg, hvor jeg  koncentrere mig om, at fjerne millier, comedoner, og pustler.
Herefter får du en kombineret ler og muddermaske på, der renser, beroliger, heeler og sammentrækker porerene igen. Til slut fjerner jeg masken og du får en afslappende ryg massage, i en af mine lækre kropsolier.


 
Kropspeeling, ca. 75 min. PRIS: 550,-

Jeg starter med, at peele hele din krop, med min lækre body scrub.
Herefter skal du i bad, for at få skyllet peelingen af igen. Jeg slutter af med en velvære massage af hele kroppen, hvor jeg bruger en af mine lækre body olier, der vil give din hud masser af fugt og næring, samtidig med at den bliver beroliget.


 
Kropsmaske, ca. 90 min. PRIS: 750,-

Jeg starter med, at peele hele kroppen, for at fjerne de døde hudceller.
Herefter skal du i bad og skylle peelingen af og jeg fortsætter med min body mask, der b.la. er lavet af mudder fra det døde hav og ler, som virker genopbyggende, opstramende og udglattende, der efterlader din hud med fornyet energi og glød. Det vil foregå i badet, hvor jeg smører din bagside ind, herefter får du skålen og klarer selv forsiden. Derefter, skal du sidde på en lille stol i brusekabinen, mens masken virker i ca 15 minuter og nyde den afslappende musik, hvorefter masken skylles af igen.
Når du har fået skyllet masken af, venter der en dejlig afslappende velvære massage, som jeg udfører i en af mine lækre krops olier.
Til slut, laver jeg en hovedbundsmassage mens du ligger og slapper af.


 
Velvære kropsmassage , ca. 45 min. PRIS: 495,-

Jeg starter med, at massere din ryg, hvor jeg bruger en af mine lækre body olier og derefter er det bagsiden af dine ben, jeg massere.
Nu skal du om på ryggen og ligge, for det er blevet forsidens tur, hvor jeg fortsætter med benene, derefter armene og slutter af med décolte og nakke.
En velvære massage er ikke det samme som en sports massage eller almindelig traditionel massage. Den velvære massage jeg udfører, er en blid og drænende massage, der bl.a. hjælper på væske ophobninger, hævede ben og cellulite, samtidig med den er afstressende for både krop og sjæl. Jeg kan varmt anbefale min velvære massage efter en hård arbejdsuge, for at løsne op for musklerne og komme ned i gear.


 
Manicure , ca. 30 min. PRIS: 295,-

Jeg starter med, at give dig et håndbad, hvor en af mine lækre olier er tilsat vandet. Herefter ordner jeg dine neglebånd og negle. Så peeler jeg dine hænder i min fantastiske scrub, så dine hænder bliver lækre bløde og får en smuk glød. Jeg forkæler dig yderligere med en afslappende håndmassage, der når helt op til albuen og her bruger jeg min helt egen hånd butter, der giver dine hænder masser af fugt og næring, samtidig med den plejer negle og neglebånd.


 
Pedicure, ca. 45 min. PRIS: 550,-

Jeg starter med, at give dig et fodbad, hvor en af mine lækre olier er tilsat vandet. Så peeler jeg dine fødder i min fantastiske scrub, så de bliver lækre bløde og får en smuk glød. Herefter feeler jeg den døde hårde hud væk og ordner dine neglebånd og negle. Jeg forkæler dig yderligere med en afslappende fodmassage, der når helt op til knæet og her bruger jeg mine lækre olier der giver dine fødder masser af fugt, samtidig med negle og neglebånd får den rette pleje.


 
Shellac (almindelig) ca. 45 min. PRIS: 350,-

Jeg starter med, at ordne neglebånd og filer dine negle i den ønskede facon. Herfter ligger jeg shellac på, i den ønskede farve. Holdbarhed ca. 2 til 3 uger.


 
Shellac (franske manicure/pedicure) eller dekoration ca. 60 min. PRIS: 450,-

Jeg starter med, at ordne neglebånd og filer dine negle i den ønskede facon. Herfter ligger jeg shellac på, i de ønskede farver. Holdbarhed ca. 2 til 3 uger.

 

Olier der får dig til at slappe af


Peeling, pedicure, manicure m.m. skal – udover at give næring og gøre dig smukkere – også skabe en afslappende oplevelse bl.a. ved hjælp fra LINDBAEKs lækre og effektive olier. 

SE MERE HER